Laserhoito

Minulla on kaksi Handy Cure -matalateholaseria. Näistä toista vuokraan asiakkailleni, kun tarpeita tulee. Laserhoito kiihdyttää tulehtuneen kudoksen paranemista, vähentää turvotusta, aikaansaa solujen uusiutumista ja parantaa mikroverenkiertoa. Se vaikuttaa myös endorfiinien erittymiseen, jolloin se on erinomainen apu kivunlievityksessä ja näin ollen vähentää kipu- ja tulehduskipulääkkeiden tarvetta.

 

Laserhoito vaikuttaa kehon verenkiertoon ja lymfanestekiertoon ja solutason aineenvaihduntaan. Se edistää kuona-aineiden poistumista kehosta sekä parantaa solujen hapensaantia. Laserhoidon reaktiot ovat hyvin yksilöllisiä. Hoidettava voi havaita lämmön tunnetta alueella, mutta ei välttämättä koe mitään tuntemuksia hoidon aikana.

 

Laserhoito nopeuttaa parenemista ja helpottaa vaivaa, joko ainoana hoitomuotona tai yhdistettynä muihin hoitomuotoihin. Laserin yleisimmät käyttötarkoitukset kroonisten vaivojen hoidossa ovat nivelrikko, rasitusvammat tai lihas- ja jännekivut. Akuuteissa tilanteissa yleisimpiä käyttötarkoituksia ovat mm. kivunlievitys, tulehdukset, lihasten tai nivelsiteiden venähdykset ja revähdykset, jännevammat, niveltulehdukset, haavojen ja arpien hoito, leikkausten jälkeiset nestekertymät ja hermo- sekä rustovauriot. Laserhoito on tehokas apu myös migreeniin.

 

Laserhoitoa voidaan antaa niin ihmisille kuin eläimille. Olen itse käyttänyt laseria niin koiriini kuin itseeni jo lähes vuosikymmenen ajan, ja todennut laserhoidon tehokkaaksi. Laitteen toiminnassa yhdistyy matalatehoinen lasersäteily, sykkivä infrapunasäteily, näkyvä punainen valo ja staattinen magneettinen säteily. Nämä säteilyominaisuudet samaan laitteeseen yhdistämällä saadaan aikaan nopea terapeuttinen ja kliininen parantava vaikutus suhteellisen lyhyellä hoitoajalla. Käytän laseria lihashuollon yhteydessä aina tarvittaessa, jokaisen koiran yksilöllisten tarpeiden mukaan.

 

Vuokraan Handy Cure -laseria asiakkailleni. Hinta per alkava viikko on 30 €. Laite on turvallinen ja todella helppokäyttöinen. Pakkauksessa on hyvät käyttöohjeet sekä laturi ja käyttöopastus katsotaan aina yhdessä läpi, hoidettavan vamman mukaisesti.

Scroll to Top