Muut tuotteet

Laadukas kuivaruoka takaa koiralle terveellisen ja lajinomaisen ruokavalion. Happy Dog kuivaruuassa eläinproteiinin osuus on proteiinin kokonaisosuudesta jopa 90%.

 

Ammattilaisten optimoimat reseptit sekä laadukkaat raaka-aineet pitävät ruuan laadun tasaisena ja hyvänä, ilman keinotekoisia säilöntäaineita. Klikkaa kuvaa päästäksesi tarkempiin tietoihin!

Välipalat

Luonnonmukaiset puruluut ovat herkullinen välipala koirallesi ja samalla tukevat myös hampaiden puhdistusta ja vahvistavat hampaita. 

Pure Snack -välipalat kuivataan hellävaraisesti ilman säilöntäaineita.

 

  • Naudan maha
  • Naudan päänahka/niskajänne
  • Naudan henkitorvi
  • Naudan korva

Hiutaleet

FlockenVollkost: helposti sulava ja vatsaystävällinen täysravinto. Sekoitetaan lämpimään veteen, sopii niin aikuisille kuin pennuille 4. elinviikosta lähtien. Hiutaleet sisältävät täysin avattuja hiilihydraatteja hyvin sulavien kerroshiutaleiden muodossa, sekä arvokkaita yrttejä ja 79% eläinperäisiä proteiineja. Erittäin hyvin sulava hiutale sopii erinomaisesti herkille koirille, joiden energiantarve on normaalia tai hieman suurempaa.


FlockenMixer: sopii mainiosti lihaan sekoitettavaksi. Liha on ravitsevaa, muttei yksinään täysipainoista. Koiran tasapainoiseen ravintoon kuuluu myös monipuolinen ja hyvin sulava kasvisravinto vaikuttavine aineineen ja kuituineen. Sisältää erittäin hyvin sulavia hienojakoisia hiutaleita, täysjyvähiutaleita, vihanneksia sekä yrttejä ja tietysti elintärkeät vitamiinit ja mineraalit.

Herkut ja keksit

Tässä tuotesarjasta löytyy erilaisia herkkuja ja keksejä esim. koulutukseen.

Lisäravinteet

Multivitamin Mineral Forte

Erityisen maistuva ravintolisä, joka sisältää kaikki koiran tarvitsemat vitamiinit ja kivennäisaineet. Tämä tasapainotettu monivitamiinilisä soveltuu erinomaisesti raakaruokkijoille itse koottujen, vähäluisten annosten kohdistettuun täydennykseen. Siitä saa tarvittavat vitamiinit, kivennäisaineet ja elintärkeät hivenaineet niin, että säännöllisessä ruokinnassa voidaan jättää luut kokonaan pois. Gluteeniton, sopii hyvin myös herkkävatsaisille.

 

Arthro Forte

Ravintolisä erityisesti aktiivisille, vanhemmille ja suurirotuisille koirille tukemaan selkärangan ja raajojen nivelten, nivelsiteiden ja jänteiden toimintaa. Auttaa myös suojaamaan niveliä tulehduksilta. Gluteeniton, sopii hyvin myös herkkävatsaisille.

 

Haar Spezial Forte

Ravintolisä turkin terveen kasvun edistämiseksi. Antaa parhaat edellytykset ihanteelliselle karvankasvulle ja vahvalle, kiiltävälle turkille sekä tukee kestävän ihon suojakerroksen muodostumista ja karvanvaihtoa. Gluteeniton, ei sisällä viljaa. Sopii herkkävatsaisille ja herkälle iholle.

 

Power Plus

Ravintolisä huippusuorituksiin, kehitetty erityisesti urheileville koirille. Ravintoaineet huolehtivat energian välittömästä vapautumisesta urheilullisissa huippusuorituksissa sekä toimivat palauttavana ravintona urheilusuorituksen jälkeen. Gluteeniton, sopii herkälle ruuansulatukselle ja iholle. Koirille, joilla on suurempi energiantarve.

Kissalle

Kissat ovat ainutlaatuisia eläimiä ruokavalionsa, aineenvaihduntansa ja käyttäytymisensä suhteen. Oikea ruokavalio on tärkeä osatekijä ja paras perusta pitkälle ja terveelle elämälle.

 

Happy Cat -tuotelinja kattaa kaikki tarpeet pienestä kissanpennusta aina vanhoihin kissoihin.

Scroll to Top